Cruzime fara limite in comuna Ivanesti, judetul Vaslui! Un baiat in varsta de 9 ani a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cu arsuri grave la mana dreapta dupa ce tatal sau l-a obligat sa stea cu mana in foc.

Copilul a suferit arsuri de gradul II si III pentru ca tatal sau a vrut sa ii aplice o corectie.

Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanta Vaslui, a declarat ca baiatul a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, dupa care a fost transferat la Iasi.

"Dupa ce si-a dat seama ce a facut, barbatul a alergat la farmacia din sat ca sa ia un medicament pentru copil, farmacista fiind cea care a apelat numarul de urgenta 112. Copilul a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, dupa care a fost transferat la Iasi", a declarat Popa, potrivit rtv.net.

Tatal copilului va fi cercetat de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui va demara o ancheta in acest caz pentru a stabili daca baiatul trebuie luat din familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.