Peste 1.200 de posturi didactice si de cercetare vacante din invatamantul superior de stat sunt scoase la concurs, incepand de vineri, cand a fost publicata in Monitorul Oficial lista lor, a declarat ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu.

"Este vorba despre 1.262 de posturi scoase la concurs, care au fost aprobate joi de Guvern. Practic, de astazi (vineri - n.r.), este deschis concursul", a mai spus Costoiu pentru MEDIAFAX.

Potrivit anuntului publicat in Monitorul Oficial, posturile - de asistent universitar, sef de lucrari, lector, conferentiar, cercetator stiintific si profesor universitar - sunt scoase la concurs de catre institutiile de invatamant superior de stat, pentru ocuparea lor pe durata nedeterminata.

Cele mai multe posturi, peste 110, sunt scoase la concurs la Universitatea Bucuresti.

Tot in Capitala, la facultatile Universitatii Politehnica Bucuresti sunt disponibile aproape 70 de posturi. Numere comparabile de posturi scoase la concurs sunt la Academia de Studii Economice si la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.