Gigi Becali s-a inscris joi la examenul de admitere pentru Facultatea de Teologie. El cere astfel sa fie lasat vineri sa sustina examenul, scrie rtv.net.

Gigi Becali s-a inscris joi pentru admiterea la Facultatea de Teologie. Prima proba este programata pentru vineri, atunci cand se sustine, incepand cu ora 08.30, evaluarea aptitudinilor socio-umane, urmand ca pe 22 iulie sa se dea proba pentru aptitudini muzicale si dictie (pentru candidatii la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala care nu sunt absolventi ai seminariilor teologice).

Pe 23 iulie este proba la desen pentru candidatii la specializarea Teologie Ortodoxa- Arta Sacra, incepand cu ora 09.00, iar pe 23 iulie este programat concursul de dosare (pentru candidatii la specializarile Teologie Ortodoxa Didactica, Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala si Teologie Ortodoxa Arta-Sacra).

Pe 27 iulie se afiseaza rezultatele si Gigi Becali va afla, daca este lasat sa sustina probele de examinare, daca a devenit student.

Dan Ciachir, scriitor, a avut o interventie telefonica la Romania TV, unde a spus ca Gigi Becali are sanse mari sa fie admis pentru ca sunt foarte multe locuri la aceste facultati. In plus, conform spuselor sale, omul de afaceri are har, scrie enational.ro.

In 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.