Un numar de 3.650 de angajati ai Postei Romane vor fi disponibilizati incepand cu luna septembrie, reprezentand 11% din total, ca parte a procesului de restructurare a companiei.

La finele anului trecut, Posta avea 32.887 salariati.

"Incepand cu luna septembrie 2013, din cadrul Postei Romane vor fi disponibilizasi 3.650 de angajati, pe baza unui set de criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania. Aceste criterii sunt construite pe baza evaluarii competentei profesionale, abaterilor disciplinare cat si a optiunii individuale. Procesul de disponibilizare va fi aplicat fara sa fie afectata derularea normala a activitaților Postei Romane la nivel national", se arata intr-un comunicat al Postei, citat de MEDIAFAX.

Anuntul survine unei intalniri de lucru care a avut loc joi la sediul Ministerului pentru Societatea Informationala (MSI), la care au participat presedintele Consiliului de Administratie Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), conducerea executiva a operatorului, reprezentantiai MSI si conducerea Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.