Social 18 Iulie 2013 11:24
Solicitarea unui nou permis de conducere prin e-mail este prevazuta intr-un proiect de ordin de ministru privind conditiile de eliberarea permisului de conducere sau a duplicatului la expirarea valabilitatii administrative, ori in cazul pierderii, furtului sau al deteriorarii permisului de conducere sau in cazul schimbarii numelui titularului, supus dezbaterii publice de Ministerul Afacerilor Interne.

Persoanele carora le expira, li se deterioreaza, li se fura, isi pierd permisul de conducere sau isi schimba numele vor putea cere eliberarea unuia nou sau a duplicatului si prin corespondența, inclusiv electronica, screi rtv.net.

In proiect se mai precizeaza ca permisul de conducere se livreaza la adresa din Romania indicata de titular sau se ridica de catre acesta de la serviciul public comunitar indicat in cerere.

"In cazul in care cererea a fost transmisa prin corespondenta, permisul de conducere se ridica de la serviciul public comunitar mentionat de solicitant in cerere. In cazul in care cererea a fost transmisa prin posta electronica, pentru ridicarea permisului de conducere titularul depune la serviciul public comunitar, in original, documentele ale caror copii au fost transmise in conditiile prevazute la art.3 alin.(6)", se mai arata in proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.