Castigatorul celui mai mare premiu din istoria Loto 6/49, de peste 11 milioane de euro, s-a prezentat, marti, la sediul Loteriei pentru a-si ridica banii

Castigatorul a declarat ca joaca de peste 20 de ani si intotdeauna a avut aceleasi trei variante, numerele avand semnificatie personala.

Potrivit Loteriei Romane, castigatorul este un jucator fidel din Galati, are in jur de 50 de ani, iar pana acum nu a obtinut decat castiguri mici, cel mai des cu trei numere.

Barbatul a spus ca joaca la Loto de peste 20 de ani, a avut intotdeauna pe bilete aceleasi trei variante si o varianta la Noroc, iar "numerele au semnificatie personala", a precizat Loteria Romana, intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii Loteriei au mai aratat ca barbatul a aflat chiar in seara de 14 iulie ca este castigatorul marelui premiu. Barbatul a mai spus ca nu s-a hotarat inca ce va face cu banii, dar ca "va continua sa joace si isi propune sa fie cumpatat".

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea si le-a transmis celorlalti jucatori urmatorul mesaj: "Fiti perseverenti, jucati mereu! Cred ca asta e cheia succesului", a precizat sursa citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.