Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

Luni

Vremea va fi racoroasa in regiunile nordice, nord-vestice si centrale, unde vor fi innorari si pe arii relativ extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice pentru mijlocul lunii iulie, cerul va fi variabil, dar spre seara si in cursul noptii cerul se va innora si local se vor semnala fenomene de instabilitate atmosferica. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp.

Temperaturile maxime vor fi de la 19...20 de grade in Maramures pana la 32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.


Marti

Vremea va fi racoroasa. In sudul, sud-estul si centrul tarii, precum si in zonele de munte vremea va fi in general instabila si, mai ales ziua, temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, indeosebi la munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii restranse.

Temperaturile maxime, in scadere fata de intervalul precedent in regiunile din jumatatea sudica, vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime in general intre 10 si 18 grade.Presiunea atmosferica va creste usor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.