Medicii legisti au stabilit, vineri, in urma autopsiei, cauza decesului Everdichiei Becali.

Medicii legisti au stabilit ca in momentul in care a cazut in piscina din curtea casei fiilor sai, aceasta era inca in viata. Potrivit necropsiei, ea a a suferit un accident vascular pe marginea piscinei, si nu a mai putut inota pentru a iesi din piscina, astfel ca s-a inecat, au stabilit legistii.

Fratii Victor si Ioan Becali sunt in soc dupa moartea mamei lor, spun vecinii si apropiatii acestora. Chiar si asa, cei doi au demarat pregatirile pentru funeraliile batranei, care ar putea avea loc sambata.

Victor Becali s-a prezentat, vineri dimineata, inca dinainte de ora 8.00, la sediul Institutului National de Medicina Legala pentru a incheia formalitatile obisnuite in astfel de cazuri si pentru a ridica trupul neinsufletit al mamei sale, dupa efectuarea necropsiei, scrie libertatea.ro.

Apropiat al familiei Becali, Gica Popescu a vorbit despre ultima convorbire telefonica pe care a avut-o mama fratilor Ioan si Victor Becali.

"Am vazut la postul Realitatea TV stirea, nu mi-a venit sa cred si am sunat imediat la Victor. Mi-a raspuns plangand si mi-a confirmat ca a gasit-o pe mama sa moarta in piscina. Am trecut pe la el. Mi-a spus ca a vorbit cu mama sa in jurul orei 19:00, aceasta i-a spus ca voia sa intre in piscina, lucru pe care nu l-a mai facut niciodata singura. Victor i-a raspuns sa mai astepte pana ce urma sa ajunga acasa. Nu-mi explic ce s-a intamplat, in general era foarte fricoasa, facea doar cativa pasi in piscina. Victor se mai calmase, Ioan plangea foarte tare, nu se putea vorbi cu el", a povestit Gica Popescu.

Inmormantarea este programata pentru sambata, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.