Spitalul "Panait Sarbu" nu are bani sa plateasca, in solidar cu asistenta Florentina Cirstea, daune de peste 4,3 milioane de euro in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, neavand alta asigurare decat pe cea de malpraxis, care, in 2010, era de 500.000 de euro.
Purtatorul de cuvat al Spitalului "Panait Sarbu", Doru Pana, a explicat, pentru MEDIAFAX, ca singura asigurare a unitatii, cea de malpraxis, vizeaza "practica medicala defectuoasa, nu priza defecta".

"In principiu, spitalul nu are bani disponibili pentru astfel de lucruri. Nu exista bani pentru astfel de lucruri in spitalele de stat din Romania. Nu stiu cum se va proceda. (...) Poate ca spitalul poate fi inchis, iar un expert judiciar sau lichidator sa spuna ca spitalul este al celor care au castigat procesul. Nu stiu, vom vedea cand va fi pronuntata decizia definitiva", a spus Doru Pana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.