Completul de cinci judecatori al instantei supreme a decis definitiv, luni, ca seful DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, sa fie judecat in stare de arest, in dosarul in care este acuzat de luare de mita si favorizarea infractorului.

Seful Directiei Nationale Anticoruptie Slobozia, Dumitru Cristudor, suspendat din functie, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, in arest preventiv, pentru doua infractiuni de luare de mita, dintre care una in forma continuata, precum si pentru favorizarea infractorului, scrie gandul.info.

Cristudor este acuzat ca a primit mita doua masini de piatra pentru a ajuta trei persoane sa distruga acte si obiecte care puteau fi folosite ca probe intr-un dosar din Germania de evaziune fiscala, precum si un autoturism Audi A4.

Dosarul se judeca la instanta suprema, iar inaintea primului termen de fond, stabilit in 30 august, judecatorii au luqat in discutie legalitatea si temeinicia arestarii preventive la momemntul trimiterii in judecata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.