Patru detinuti de la Penintenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Tulcea, Ionut Rotaru, a declarat ca incidentul a avut loc duminica la pranz, cand patru detinuti aflati in regim de maxima siguranta au fost injunghiati cu un obiect ascutit improvizat in timp ce se aflau in zona de plimbare, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, cei patru raniti au primit initial ingrijiri din partea personalului medical al unitatii, dupa care au fost transportati la Spitalul Judetean din Tulcea, fiind in stare stabila.

Ionut Rotaru a spus ca in prezent se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul, cum a izbucnit conflictul si care au fost persoanele implicate. Ancheta in acest caz este realizata de catre conducerea penitenciarului si de procurorii tulceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.