Furtunile nu ne parasesc, deocamdata, insa temperaturile raman in limite normale. Instabilitatea atmosferica va persista in zilele de luni si marti.

Luni vor predomina norii in nordul si nord-vestul teritoriului. Acestia aduc averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in zonele de deal si de munte si local in restul teritoriului, scrie rtv.net. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25 l/mp, mai ales in zona Carpatilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in nordul Moldovei si 32 de grade in sudul tarii.

Ziua de luni in Bucuresti va fi insorita dimineata, dar dupa-amiaza si in prima parte a noptii se inmultesc norii ce lasa ploi de scurta durata, cu tunete, fulgere si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 30...32 de grade.

Marti, vremea va fi in general instabila. In vestul si sud-vestul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, se aduna norii si local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In celelate zone predomina soarele si astfel de fenomene isi fac aparitia trecator, pe arii restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in vest si nord si 31 de grade in regiunile sudice.

A doua jumatate a saptamanii va aduce o vreme in general instabila in tara noastra. Miercuri, vor fi innorari accentuate in regiunile din jumatatea vestica, unde sunt asteptate local averse, descarcari electrice si rafale de vant, pentru ca apoi aceste fenomene sa-si faca aparitia in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, adica valori ce se inscriu in normalul perioadei in care ne aflam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.