Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat ca a dispus o ancheta la Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) in privinta unui parinte bruscat de politisti la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" si a purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei.

"Eu am dispus deja la IGPR sa se faca o ancheta pe cele doua situatii. (...) A fost o busculada, una singura a fost cu un parinte si nu e in regula ca s-a intamplat pentru ca omul ala nu era venit chiar de pe camp, era dupa copilul lui. Vom vedea cine e vinovat, cine a actionat prea dur, cine n-a actionat in momentul oportun. Cu purtatorul de cuvant, la fel. El e tanar, a avut o balba cu privire la tribunal. E limpede ca a fost o greseala. Eu spun ca toti putem gresi la un moment dat mai mult sau mai putin. Chestiunea este ca noi, pe terenul nostru, al MAI si al Politiei vom incerca sa lamurim foarte scurt lucrurile", a declarat Radu Stroe.

Ministrul a facut referire la altercatiile dintre politistii care au mers, vineri, pentru a-i duce la audieri pe elevii de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" care au sustinut bacalaureatul, dupa ultima proba a examenului, si parintii care isi asteptau copiii in fata scolii, precum si la declaratiile facute cu aceasta ocazie de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.