Cei prinsi la liceul Dimitrie Bolintineanu ca vindeau subiecte trebuie sa mearga la inchisoare, dar 99% dintre profesori si elevi si-au facut datoria corect a declarat premierul Victor Ponta in debutul sedintei de guvern, scrie evz.ro.

"La Bolintineanu i-au prins ca vindeau subiecte, foarte bine, sa mearga la inchisoare cei care vindeau subiecte, e un mesaj foarte clar pentru oricine din tara care face la fel ca trebuie sa pateasca la fel, insa eu nu as vrea - stiu ce e important, poate, ca stire - sa aruncam anatema pe toata lumea, 99% din profesori si elevi si-au facut datoria corect", a spus premierul.

Acesta a adaugat ca rolul autoritatilor nu este acela de a-i satisface pe "frustratii sadici" care vor sa fie respinsi multi elevi. Premierul l-a felicitat pe ministrul Educatiei ca nu s-a lasat impresionat de " frustrati cu satisfactii sadice ca pica cat mai multi elevi", ci de verifica cum decurg lucrurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.