Ambasadorul interimar al Statelor Unite, Duane Butcher, a declarat ca Bucurestiul s-a schimbat in bine si este impresionat de Centrul Vechi al orasului, relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, Duane Butcher a marturisit ca a mers la schi pe Valea Prahovei si a apreciat orase precum Brasov, Sibiu, Sighisoara, dar si Timisoara, pe care a vizitat-o deseori in perioada cand a lucrat la Ambasada SUA din Belgrad.

"Cred ca romanii sunt prea critici cu ei insisi. Noi ne simtim foarte bine aici, aproape ca acasa si cred ca e o tara care, mai mult decat altele in care am lucrat eu, impartaseste ceea ce numim valorile americane, valorile occidentale. Eu ma simt foarte bine aici, serviciile sunt bune, oamenii sunt politicosi si prietenosi.

Si firmele americane de aici ne spun lucruri foarte bune despre cei pe care ii angajeaza. E si unul dintre motivele pentru care firmele americane aleg sa vina aici, pentru forta de munca. E usor de gasit oameni bine pregatiti, cu cunostinte foarte bune de limba engleza", a apreciat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.