Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare de catre Tribunalul Arges pentru uciderea Elodiei Ghinescu.

Verdictul a venit dupa aproximativ sase luni de deliberare, iar curtea a mai decis ca Cioaca sa ramana fara drepturile civile timp de cinci ani si sa plateasca daune morale de 250.000 de dolari.

Decizia nu este definitiva, avocatii lui Cioaca urmand sa depuna recurs.

Politistul Cristian Cioaca a fost trimis in judecata in ianuarie 2013 de procurorii Parchetului instantei supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, nu a fost prezenta in sala la pronuntarea deciziei magistratilor Tribunalului Arges, de condamnare a lui Cristian Cioaca la 22 de ani de inchisoare.

Ea a declarat telefonic corespondentului MEDIAFAX ca fostul politist ar fi trebuit sa fie condamnat pe viata.

"Ne asteptam la o decizie mult mai aspra. Noi am cerut inchisoare pe viata si trebuia sa primeasca inchisoare pe viata pentru ce i-a facut fiicei mele. A omorat-o, a ciopartit-o si a lasat un copil fara mama. Vom incerca acum sa facem tot se poate ca sa luam copilul la noi. Oricum, baiatul trebuie consiliat psihologic dupa atatia ani in care a vazut ce s-a intamplat", a spus mama Elodiei Ghinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.