Social 2 Iulie 2013 09:38
O explozie puternica a avut loc, in noaptea de luni spre marti, intr-un bloc din localitatea clujeana Floresti, 16 apartamente fiind afectate, iar sase masini avariate, fara a exista victime.

Explozia a avut loc intr-un imobil de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floresti, in jurul orei 02.00, intr-un apartament situat la parter, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, explozia a fot urmata de un incendiu.

Conform sursei citate, 16 apartamente au fost avariate, iar sase mașini parcate in fața imobilului au fost afectate de suflul exploziei, fara a exista victime.

Pompierii clujeni au intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta. Proprietara unuia dintre apartamentele afectate de explozie, care nu era acasa, a suferit un atac de panica in momentul in care a vazut ce s-a intamplat, ea avand nevoie de ingrijiri medicale.

In urma exploziei, locatarii din bloc au iesit afara, iar pompierii au oprit alimentarea cu gaz si energie elecrica, in prezent lucrandu-se la cercetarea cauzelor.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca imobilul unde a avut loc explozia este format din parter si un etaj, avand mai multe apartamente. In apartamentul unde a avut loc explozia proprietarii nu erau acasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.