Social 30 Iunie 2013 14:52
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

Sambata

Vremea va fi in general instabila in jumatatea de nord a tarii, unde temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in zona de munte, Transilvania, Maramures si in cea mai mare parte a Moldovei si pe arii restranse in Crisana. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si mai ales in cursul noptii cand local in Muntenia, Oltenia si Dobrogea si izolat in Banat vor fi ploi de scurta durata si fenomene electrice. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 21 de grade. Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

Duminica

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse in zona de munte, precum si in regiunile sudice, sud-estice si centrale si local in restul teritoriului. Vantul va avea unele intensificari in estul tarii si in extremitatea de sud-vest, dar trecator si in timpul ploilor.

Temperatura aerului va avea valori usor mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii, cu maxime ce se vor incadra intre 19 si 28 de grade si minime intre 9 si 20 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.