Social 30 Iunie 2013 11:10
Viteza autocarului implicat in accidentul din Muntenegru era de 80 de kilometri pe ora, conform presei din Muntenegru.

Anchetatorii au stabilit ca autocarul roman se deplasa cu o viteza de 80 de kilometri pe ora, respectiv de doua ori mai mult decat limita admisa pentru acest sector de drum, potrivit datelor inregistrate de tahograf, relateaza cotidianul Vijesti, in pagina electronica, citeaza MEDIAFAX.

"Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, inainte de accident, era de 80 de kilometri la ora, ceea ce inseamna de doua ori viteza admisa pe aceasta portiune de drum", potrivit politiei.

Procurorul, care se ocupa de ancheta, a declarat ca asteapta mai multe detalii pentru a intocmi raportul final.

"Trebuie sa clarificam unele fapte care sunt importante in proces. Ar trebui sa fie gata saptamana viitoare", a declarat el, adaugand ca este posibil sa fie ceruta o expertiza suplimentara.

La cateva ore dupa tragedie, in timpul investigatiei, echipe ale politiei, specialisti si procurori au emis ipoteza ca accidentul s-ar fi produs probabil din cauza vitezei excesive si a carosabilului alunecos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.