Cinci garaje si trei autoturisme aflate in interiorul acestora au fost avariate, in noaptea de sambata spre duminica, la Arad, dupa ce un zid s-a prabusit peste ele in timpul unei furtuni, iar o casa a luat foc dupa ce a fost lovita de un fulger.

Furtuna a afectat atat municipiul Arad, cat si alte localitati din judet, fiind rupti zeci de copaci sau crengi.

Potrivit MEDIAFAX, in municipiu, un zid s-a prabusit peste cinci garaje, care au fost avariate, fiind afectate si trei autoturisme aflate in interiorul acestora.

"Zidul din componenta gardului unui imobil s-a prabusit peste cinci garaje, avariind trei masini, in proportie de 30 pana la 70 la suta. S-a intervenit cu echipaje de deblocare si salvare pentru indepartarea elementelor de constructie", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.

Potrivit sursei citate, tot in municipiu, o casa de pe strada Radnei a luat foc dupa ce acoperisul a fost lovit de un fulger.

Proprietarii au sunat, in jurul orei 03.00, la 112 pentru a cere ajutor, iar doua echipaje de pompieri s-au deplasat la locul incendiului cu autospeciale de stingere, constatand insa ca au nevoie de suplimentarea fortelor de interventie.

"Sositi la fata locului cu doua autospeciale de stingere, pompierii au constat ca incendiul se manifesta cu violenta la tot acoperisul, cu risc de propagare la imobilele vecine. A fost solicitat sprijinul altor doua echipaje, iar dupa o interventie care a durat patru ore a fost lichidat focul", a declarat Plesca.

In total, la incendiu au intervenit 25 de pompieri, fiind distruse insa intreg acoperisul mansardei si mobilier din locuinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.