Un camion incarcat cu lemne a fost lovit, luni, de un tren "Sageata Albastra", la o trecere de cale ferata din localitatea damboviteana Vacaresti, primele informatii furnizate de politisti aratand ca soferul si un pasager al masinii au fost raniti, iar traficul feroviar este blocat.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, a declarat ca accidentul a avut loc la o trecere de cale ferata fara bariere, din localitatea Vacaresti, unde un camion cu lemne a fost lovit de un tren "Sageata Albastra", care circula de la Targoviste la Bucuresti, transmite MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, primele informatii arata ca soferul camionului si un pasager al masinii al fost raniti.

Florescu a precizat ca una dintre victime are leziuni usoare, iar cealalta a fost ranita mai grav, ambele persoane fiind preluate de ambulante si transportate la Spitalul Judetean din Targoviste.

Reprezentantul Politiei Dambovita a mai spus ca in urma accidentului trenul a suferit o defectiune la una din usile din fata si nu si-a mai putut continua traseul, astfel ca la ora transmiterii acestei stiri traficul feroviar este blocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.