Social 17 Iunie 2013 10:14
Un politist de la Politia Dambovita a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce, in timp ce urmarea mai multe persoane suspectate de furt de cablu telefonic, s-a dezechilibrat si a cazut, iar arma i s-a descarcat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, barbatul are 31 de ani si este agent principal, fiind ajutor de sef de post in localitatea Razvad, transmite MEDIAFAX.

In noaptea de duminica spre luni, politistul, alaturi de doi colegi, a prins in flagrant mai multe persoane care furau cablu telefonic din zona satului Nisipuri. El i-a somat pe hoti sa se opreasca, apoi a plecat in urmarirea lor, iar pe un teren denivelat agentul s-a dezechilibrat, arma descarcandu-i-se accidental.

Politistul a sufeit plagi impuscate la piciorul drept si la coapsa, el fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a fost operat.

"A fost o actiune privind prevenirea furturilor de cablu telefonic, dupa ce in zona au fost semnalate recent furturi, iar trei politisti ai postului Razvad, intre care si agentul sef principal in cauza, ajutor de sef de post, au prins in flagrant mai multe persoane care furau cablu telefonic din zona satului Nisipuri. El i-a urmarit pe suspecti, insa la patrunderea pe un teren denivelat s-a dezechilibrat, iar pistolul de tip Carpati de 7,65 milimetri, pe care il avea in dotare, i s-a descarcat, ranindu-se la piciorul drept. Din pistol lipsesc doua gloante. Acesta era incarcat in mana politistului, care se pregatea sa traga focuri in plan vertical, moment in care a avut loc incidentul", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Florescu.

Politistul lucreaza din anul 2005 la postul de politie Razvad, iar ultima data facuse instructajul privind folosirea armei in urma cu aproximatv o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.