Un barbat in varsta de 35 de ani din Borsec, judetul Harghita, si-a injunghiat mortal, sambata, fosta prietena si pe copilul de doi ani pe care il aveau impreuna, dupa ce femeia il parasise.

Seful Politiei Harghita, chestorul Radu Sandu Moldovan, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca barbatul, care este cioban si lucra la o stana din Lazarea, si femeia in varsta de 30 de ani cu care traia s-au despartit vineri. Femeia a dorit sa se mute cu noul iubit.

In noaptea de vineri spre sambata, ciobanul si-a sunat un prieten, cauia i-a spus ca i-a omorat "pe toti trei" si ca fie se preda la Politie, fie se sinucide. In cele din urma acesta s-a aruncat in fata unui tren si a murit.

Sotia prietenului pe care il sunase ciobanul le-a declarat anchetatorilor ca acesta i-ar fi spus, inainte de a se sinucide, ca a mers, in noaptea de sambata spre duminica, la noua locuinta a fostei sale prietene, s-a uitat pe geam si i-a vazut pe cei doi, iar intr-un acces de gelozie a intrat peste ei si si-a injunghiat cu un cutit fosta prietena si copilul de mai multe ori, omorandu-i.

Amantul a fost ranit, dupa ce ciobanul l-a lovit cu o ranga in cap. Barbatul ranit este internat in stare foarte grava la Spitalul Judetean din Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.