Social 16 Iunie 2013 15:38
Sambata se mentine instabilitatea, insa duminica vremea va fi calduroasa in toata tara, scrie MEDIAFAX.

Sambata, vremea va fi usor instabila in tara. Cerul, variabil, va prezenta innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si in primele ore ale noptii. Local in zona de munte, in estul si sud-estul tarii si pe arii restranse in rest se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 21 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa sambata pana la caderea serii, cand se pot semnala conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, in crestere, va fi de 29...30 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 17 grade.

Duminica, cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea estica a teritoriului si in zona de munte, unde izolat vor fi ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade, iar cele minime in general intre 12 si 21 de grade.

La mare:

Vremea se mentine in general instabila sambata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa si calda. Dupa-amiaza, vor fi conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 17 si 19 de grade, mai ridicata in zona deltei pana la 22 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.