Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

Luni

Vremea va continua sa se incalzeasca in jumatatea de sud-est a tarii, dar va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in regiunile din jumatatea de vest si la munte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si astfel de fenomene se vor semnala local, dupa-amiaza si noaptea. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate si izolat va cadea grindina.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 10 si 19 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.


Marti

Vremea va fi instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Pe spatii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate si izolat va cadea gridina.

Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 18 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.