Social 6 Iunie 2013 10:27
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului, valabila de joi de la ora 18:00 pana vineri la ora 22:00 in mai multe zone din tara.

Din dupa-amiaza zilei de joi 6 iunie, pana in seara zilei de vineri 7 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Munteniei.

In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 50 l/mp.

Manifestari ale instabilitatii atmosferice vor fi pana la sfarsitul saptamanii, cu precadere in zonele de munte si in regiunile estice, sudice si centrale, insa pe arii si intervale de timp mai restranse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.