Social 4 Iunie 2013 10:11
Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort, in fata blocului in care locuia, din municipiul Pitesti, martorii sustinand ca acesta a fost impuscat, cel mai probabil, cu sase focuri de arma.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, incidentul a avut loc in cartierul pitestean Prundu, el fiind anuntat de catre un localnic la serviciul unic de urgenta 112, care a spus ca s-au tras sase focuri de arma.

"A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la fata locului, unde s-au tras focuri de arma. Barbatul avea intre 30 si 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt cateva cartuse in jurul cadavrului. Ancheta este in desfasurare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisarul sef Danut Dinu, transmite MEDIAFAX.

La fata locului s-a deplasat un echhipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Arges pentru a incerca salvarea barbatului, insa acesta era decedat.

"Este vorba despre un barbat de 30 - 35 de ani, cu multiple plagi impuscate in torace si membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicina Legala si transportat la morga din Pitesti in vederea efectuarii necropsiei", a declarat doctorul Adriana Tocaci, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Arges.

Barbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgenta 112 a declarat ca a auzit cel putin sase focuri de arma, iar cel care a tras a fugit imediat, existand suspiciunea unei razbunari sau a unei reglari de conturi.

Barbatul impuscat, care avea in jur de 35 de ani, locuia singur intr-un apartament din blocul in fata caruia a fost impuscat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.