Instanta suprema a respins cererea avocatilor lui Adrian Nastase de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan din completul de cinci magistrati care judeca recursurile din dosarul "Zambaccian", procesul fiind reluat.

Judecatorii care au analizat cererea de recuzare a Ioanei Bogdan au respins, luni, cu majoritate de voturi, solicitarea avocatilor lui Adrian Nastase. Trei judecatori din cei cinci care au analizat cererea au hotarat respingerea acesteia, in vreme ce alti doi au dispus in sensul admiterii cererii.

Astfel, potrivit MEDIAFAX, discutiile in dosarul "Zambaccian" au fost reluate, in completul de cinci judecatori ramanand si Ioana Bogdan.

Completul de cinci judecatori de la instanta suprema format din presedintele Aida Popa si judecatorii Angela Dragnea, Rodica Cosma, Cristina Rotaru si Ioana Bogdan a luat luni in discutie recursurile formulate de Adrian Nastase, Daniela Nastase si Irina Paula Jianu in dosarul "Zambaccian".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.