Am scapat pentru scurt timp de temperaturile de peste 30 de grade, dar tot va ploua.

Vremea va fi racoroasa luni si in general instabila. Va ploua in majoritatea regiunilor si izolat vor fi conditii de grindina. Exceptie va face sud-vestul tarii, unde innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala local, mai ales la deal, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele deluroase din restul teritoriului si 24...25 de grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

La Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Marti
, cerul va avea innorari accentuate si va ploua pe arii relativ extinse in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si aversele, in general slabe cantitativ, insotite de descarcari electrice, se vor semnala local. Temperaturile maxime vor cuprinse intre 15...16 grade in Crisana si Maramures si 26 de grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 8 si 16 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.