Social 2 Iunie 2013 15:18
Afla cum va fi vremea de Ziua Copilului.

Sambata

In vestul, nordul si centrul tarii, vremea va fi racoroasa pentru aceasta data. Vor fi innorari temporar accentuate si mai ales in cursul zilei se vor semnala averse si descarcari electrice, pe arii relativ extinse in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, zona de munte, local in Moldova si vestul Olteniei. In restul teritoriului, vremea va fi apropiata de normalul termic. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Duminica

Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 17 si 25 de grade si minime intre 7 si 17 grade. Cerul va fi temporar noros. Vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse in vestul, centrul, nordul tarii, la munte si local in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat. Presiunea atmosferica va creste usor in regiunile vestice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.