Social 30 Mai 2013 14:38
ANM a emis o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate, valabila pentru joi dupa-amiaza.

Intre orele : 19:00 si 20:00
In zona : extremitatea de sud-est a judetului Ilfov, nord-estul judetului Giurgiu si vestul judetului Ialomita.
Se vor semnala : -grindina de mici si medii dimensiuni, descarcari electrice si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie; -fenomene meteorologice asociate: cantitati de apa de pana la 20...25 l/mp.

Intre orele : 18:40 si 19:40
In zona : cea mai mare parte a judetelor Dolj, inclusiv municipiul Craiova, Olt, judetul Valcea si nordul si estul judetului Gorj
Se vor semnala : -descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici si medii, Intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua aspect de vijelie; -fenomene meteorologice asociate: local averse de ploaie ce pot atinge 20 l/mp.

Intre orele : 18:15 si 19:30
In zona : sudul judetului Ilfov.
Se vor semnala : -grindina de mici si medii dimensiuni, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie; - fenomene meteorologice asociate: cantitati de apa de 8..10 l/mp

Intre orele : 18:00 si 19:30
In zona : Jumatatea sudica a judetului Teleorman, inclusiv zona municipiilor;Turnu Magurele, Alexandria si Zimnicea
Se vor semnala : intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice. Fenomene meteorologice asociate: grindina de mici si medii dimensiuni, averse care pot cumula cantitati de 20 l/mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.