Social 26 Mai 2013 13:51
Meteorologii au emis o avertizare de fenomene meteo periculose pentru urmatoarele ore.

Intre orele 19:30 si 20:30, in jumatatea estica a judetelor Calarasi si Ialomita, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni, frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa care pot atinge 20..25 l/mp.

In intervalul 18:55- 19:55, in sud-vestul judetului Constanta se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, ploi cu caracter de aversa ce pot atinge si depasi 15 - 20 l/mp.

Jumatatea de vest a judetului Vaslui, inclusiv municipiile Vaslui si Barlad si centrul si estul judetului Iasi, inclusiv municipiul Iasi sunt vizate, intre orele 18:45 si 19:45, de o avertizare meteo. Se vor semnala intensificari ale vantului ce pot trecator pot lua aspect de vijelie si grindina, descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor atinge si depasi 20 l/mp.

Intre orele 18:30 si 19:30, local in centrul si sudul judetului Calarasi, se vor semnala : intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni, frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa care pot atinge 20..25 l/mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.