Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat vineri intr-o conferinta ca prefera turistii de weekend la Mamaia, care vin cu amanta si prietenii, merg in restaurante si cheltuiesc mult.

"Turismul in Mamaia este in proporție de 60% turism saptamanal și 40% turism de weekend. Sunt unii care spun ca dom' le, ce sa facem, este turism de weekend. N-ar trebui sa-l facem saptamanal? Nu", a spus Mazare.

El a explicar ca daca stațiunea ar fi plina de luni pana luni cu turiști care stau o saptamana, toți turiștii de weekend nu ar mai veni și s-ar duce in alta parte, scrie MEDIAFAX.

Mazare apreciaza ca la Mamaia merg vara in fiecare weekend aproximativ la 10-12.000 de turisti.

"Mie personal, ca primar și ca administrator al stațiunii imi convine sa imi vina patru weekenduri, cate doua zile in timpul saptamanii, niște oameni care cheltuiesc, vin cu amanta, cu prietenii, lasa bani, merg in restaurante. Mie imi convine lucrul asta", a adaugat primarul Constanței.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.