Social 26 Mai 2013 11:02
Noua romani au fost arestati in urma unei serii de furturi de metale si piese de utilaje in decurs de trei zile, la Strasbourg si in regiunea orasului, a anuntat conducerea securitatii publice de la la nivel departamental.

Potrivit unei surse apropiate anchetei, o patrula de politie aflata in noaptea de luni spre marti intr-o misiune impotriva furturilor, in zona unor societati de colectare de metale, a reperat doua vehicule, incarcate cu aproximativ 700 de kilograme de cupru, in valoare de aproximativ 25.000 de euro.

Politistii au interceptat un vehicul si au retinut doua persoane care se aflau la bord, cetateni romani in varsta de 20 si, respectiv, 28 de ani. Celalalt vehicul a reusit sa scape si s-a indreptat spre Germania, unde a fost interceptat, ulterior, de o patrula germana. La bordul vehiculului se aflau doi romani, in varsta de 30 si, respectiv, 35 de ani, scrie MEDIAFAX.

Trei romani, cu varste intre 30 si 35 de ani, au fost retinuti marti dupa-amiaza de alta patrula, in timp ce demontau cabluri si piese din cupru, in incinta unei societati dezafectate, unde au patruns prin efractie.

O alta patrula a interceptat joi dimineata un vehicul la bordul caruia se aflau doi romani, in varsta de 23 si, respectiv 29 de ani, care aveau pe haine pete de noroi si iarba. In vehicul au fost gasite piese de utilaje electrice, furate de pe un santier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.