Masini distruse, persoane ranite si tevi de gaze avariate... doar cateva dintre problemele generate de furtuna care a lovit Capitala in aceasta dupa-amiaza.

Numarul de urgenta 112 a fost apelat de peste 750 de ori timp de aproximativ 45 de minute, in timpul furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, potrivit unei centralizari provizorii.

In urma furtunii, cel putin 17 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma. Cei mai multi raniti s-au inregistrat in zona Baba Novac, dupa prabusirea unui cort in care era organizat un targ de haine.

Trei masini au fost distruse, joi dupa-amiaza, in Capitala, de un copac doborat de furtuna pe strada Preciziei din sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Sursele citate au precizat ca, in urma furtunii, echipajele ISU au intervenit dupa ce un copac s-a prabusit peste trei autoturisme, pe bulevardul Preciziei, iar pe Soseaua Antiaeriana au fost smulse de vant mai multe cabluri electrice.

Trei persoane au fost ranite, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Batrana a fost ranita pe strada Ziduri Mosi, iar unul intre barbati, la un fast-food de pe Soseaua Colentina, au declarat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Tot din cauza furtunii, o parte a gradenelor din Piata Constitutiei au fost smulse, la SMURD fiind primita o solicitare pentru un alt ranit, ca urmare a acestui eveniment.

Doi copaci doborati de furtuna, joi dupa-amiaza, in sectorul 5 au cazut peste o casa si au avariat, de asemenea, tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu-Margeanului. Alimentarea cu gaz a sectorului 5 a fost sistata.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI) a fost solicitat sa intervina, tot ca urmare a furtunii, pentru o tanara ranita de un geam spart in zona Iancului si pentru un barbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, dupa prabusirea unui cort.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.