Social 23 Mai 2013 11:21
Transportatorii rutieri au renuntat la protestul anuntat pentru joi dupa o intalnire de cateva ore cu reprezentantii Ministerului Transporturilor, unde s-a stabilit un calendar pentru revizuirea mai multor prevederi legislative.
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca in urma discutiilor cu reprezentantii mai multor organizatii patronale din transportul rutier a aflat multe din "problemele reale" ale acestui sector. Acestea trebuie rezolvate in cel mai scurt timp pentru ca sunt legate de eficienta activitatii, de o "abordare dreapta a greselilor si a muncii acestor oameni", a adaugat ministrul

"Am realizat si am stabilit impreuna un calendar cu termene precise pentru revizuirea unui pachet legislativ, in vederea rezolvarii mai multor probleme care nu fac decat sa complice activitatea transportatorilor si sa sa pemita institutiilor statului arbitrariul', a afirmat Fenechiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.