Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) va avea, in ultima sambata din lunile mai, iunie si iulie, un program de vizitare prelungit, pentru a le oferi vizitatorilor ocazia de a vedea expozitiile permanente, dar si cele temporare.

Intervalul orar in care va putea fi vizitat Muzeul National de Istorie a Romaniei din Capitala este 10.00 - 22.00, iar zilele vizate sunt 25 mai, 29 iunie si 27 iulie. Programul special se va mentine pana la finalul expozitiei temporare "Comorile Chinei".

In aceasta perioada, sunt deschise expozitiile permanente "Tezaur Istoric", "Lapidarium - Copia Columnei lui Traian" si expozitiile temporare "Comorile Chinei" si micro-expozitia "Columna lui Traian. O perspectiva artistica (Pietro Santi Bartoli, 1673)".

De asemenea, reprezentantii muzeului reamintesc ca persoanele care au vizitat institutia pe 18 mai, cu ocazia Noptii Muzeelor, in intervalul orar 16.00 - 00.00, si care au primit biletul gratuit in seara respectiva vor putea vizita, pana la 1 august, in baza acestui tichet, expozitiile "Comorile Chinei", "Tezaur Istoric", "Lapidarium - Copia Columnei lui Traian" si "Columna lui Traian. O perspectiva artistica (Pietro Santi Bartoli, 1673)" la un pret special, de 10 lei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.