Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina impart aceeasi camera de detentie la Penitenciarul Rahova, pot participa la activitati recreative si se pot plimba doua ore, la micul dejun au primit paine cu margarina si marmelada, iar la pranz vor avea supa cu galuste si iahnie de fasole cu carnati.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat marti pentru MEDIAFAX ca Gigi Becali, Dumitru Cioflina si Victor Babiuc stau in aceeasi camera de detentie in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova timp de 21 de zile, cat dureaza perioada de carantina.

Cei trei vor fi supusi in aceasta perioada unor evaluari si investigatii medicale.

In prima zi de detentie, Becali, Babiuc si Cioflina pot participa la activitati recreative si se pot plimba maximum doua ore, a precizat Livadariu.

Acestia au avut, in meniul primei zile de detentie, la micul dejun margarina, ceai, paine si marmelada, la pranz vor primi supa de galuste si iahnie de fasole cu carnati, iar seara vor manca tocanita de legume, a mai spus Gabriela Livadariu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Rahova, dupa cele 21 de zile de carantina se va stabili in ce regim vor executa cei trei pedepsele si daca vor fi transferati la o alta inchisoare.

Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, condamnati definitiv la pedepse cu inchisoarea decise in dosarul schimbului de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii, au fost incarcerati luni seara in Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.