Premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, a declarat luni ca isi doreste o reforma in Sanatate, mentionand ca situatia din acest domeniu "este una proasta", potrivit romanialibera.ro.

El a adaugat ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, nu i-a comunicat in mod public niciun fel de nemultumire in privinta blocajului vreunei reforme.

"Mie nu mi-a comunicat niciodata vreo nemultumire dl. Nicolaescu. Si atunci nu stiu daca sunt adevarate, nu sunt adevarate stenograme, inregistrari, nu ma intereseaza foarte mult. Public n-a zis dl. Nicolaescu asa ceva. De ceea ce sunt sigur insa este faptul ca imi doresc si eu si dl. Nicolaescu, Guvernul USL, o reforma in sanatate pentru ca situatia actuala e proasta, ca sa o spun foarte direct, nu cred ca e cineva multumit de cum merge Sanatatea", a declarat premierul Ponta, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, "nu s-a pus problema de blocat vreo reforma, pentru simplul motiv ca ministrul Nicolaescu n-a venit in Guvern cu nicio reforma".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.