Social 20 Mai 2013 10:51
Un barbat din Medgidia a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat in picior de un politist pe care il atacase cu pietre, incidentul avand loc pe o strada din localitate, unde un echipaj de politie mersese sa cerceteze un caz de furt.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Bogdan Paduraru, o patrula de siguranta publica de la Politia Medgidia care se afla, duminica, pe strada Ulmilor din localitate a observat un autoturism despre care existau informatii ca ar fi fost folosit la furturile de animale, un astfel de furt fiind reclamat cu o noapte inainte intr-o localitate invecinata, transmite MEDIAFAX.

Oamenii legii au sesizat dispeceratul si au ramas la fata locului pentru a-l identifica pe proprietar, moment in care treibarbati s-au apropiat de zona unde se afla masina. La intrebarile politistilor cu privire la detinatorul autoturismului, cei trei au devenit agresivi, iar unul dintre ei a aruncat cu pietre in membrii echipajului, un politist fiind lovit.

Pentru ca situatia sa nu degenereze, unul din politisti a scos pistolul si, dupa avertizari prealabile, a tras spre agresori, lovindu-l pe unul dintre ei in picior, spune sursa citata. Desi ranit la un picior, barbatul a fugit pe campurile din apropiere, fiind prins dupa cateva ore. Barbatul, in varsta de 34 de ani, din Medgidia, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde a ramas internat.

Cercetarile sunt continuate de politisti, sub coordonarea procurorilor, pentru stabilirea activitati infractionale a celor trei barbati. De asemenea, si politistul care a tras cu pistolul este cercetat pentru a se stabili conditiile in care a folosit armamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.