Prim-procurorul adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea Lora Constantinescu a fost retinuta de DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani, cartuse cu tigari si produse alimentare pentru a-si folosi influenta asupra unor procurori si politisti in interesul unui denuntator.

Procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Bucuresti o cerceteaza pe Aurelia Lora Constantinescu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, pe care o acuza de trafic de influenta, a anuntat sambata DNA, scrie MEDIAFAX.

Aceasta va fi prezentata sambata unui judecator de la Curtea de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit sursei citate, in perioada februarie - mai 2013, Aurelia Lora Constantinescu, in calitatea sa de procuror, a pretins de la o persoana denuntatoare, prin intermediar, mai multe sume de bani primind, in mod direct, in total 4.500 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.