Social 16 Mai 2013 10:21
Cinci medici, doi directori si alti doi angajati ai centrului medical privat Eurosanity din Capitala au fost ridicati si dusi la audieri in urma perchezitiilor facute joi dimineata intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Perchezitiile la centrul Eurosanity din sectorul 1, facute de politistii Directiei de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Politiei Romane, au vizat membrii unei grupari specializate in decontari ilegale de servicii medicale.

Potrivit politistilor, gruparea infractionala formata din 11 membri este suspectata ca, actionand pe raza Capitalei, ar fi creat, in perioada 2011- 2012, un prejudiciu de aproximativ 200.000 de euro, prin falsificarea de documente medicale si evaziune fiscala.

"Vor fi puse in executare noua mandate de aducere, doi membri fiind arestați intr-o alta cauza. De asemenea, vor fi audiate peste 100 de persoane, pentru stabilirea intregii activitati infractionale a gruparii", s-a precizat intr-un comunicat remis MEDIAFAX de IGPR.

In aprilie, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au trimis in judecata 45 de persoane, printre care 19 medici, 13 asistente medicale si 12 angajati si administratori a doua laboratoare de analiza, pentru decontari ilegale de analize.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.