Miercuri a fost o zi neagra pentru siguranta elevilor in liceele bucurestene, dupa ce au fost inregistrate doua incidente violente grave.

Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" din Capitala a fost injunghiat in picior de un alt elev de liceu, pe Bulevardul Metalurgiei, din Sectorul 4, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Potrivit surselor citate, victima este elev in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu", de pe Bulevardul Metalurgiei. Din primele informatii reiese ca acesta a fost injunghiat in picior de un elev in clasa a X-a, iar acestia ar fi colegi.

Un alt elev, din clasa a XIII-a de la Liceul Tehnologic "Mecanica Fina", din Sectorul 2 al Capitalei, a fost injunghiat, miercuri, pe terenul de sport din curtea scolii, de un coleg din clasa a IX-a.

"Elevul din clasa a IX-a si-a recunoscut fapta, dupa ce initial a spus ca si-a impins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit intr-o tabla", au declarat reprezentantii Liceului "Mecanica Fina" din Capitala.

Elevul de la Liceul "Mecanica Fina" a fost internat la Spitalul "Sfantul Pantelimon", avand o plaga injunghiata la omoplatul drept.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.