Afla care va fi starea vremii la sfarsit de saptamana.

Sambata

Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari in partea a doua a intervalului in regiunile vestice si sud-vestice. Noaptea in Banat si Crisana, pe arii restranse, vor cadea averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, in delta, dar si in timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in depresiuni, pana spre 4 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Duminica

Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Exceptie vor face regiunile vestice si nord-vestice unde se va resimti o scadere a valorilor de temperatura. In Banat, Crisana, Maramures, Trasilvania si la munte, temporar vor fi innorari si local averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilitati atmosferice vor fi doar izolat, in a doua parte a intervalului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade, usor mai coborate in depresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.