Restrictiile sunt necesare pentru executarea unor lucrari la pasajele de pe DN 1

Incepand de marti, 7 mai, si pana pe 15 iulie, circulatia rutiera pe DN 1, pe sectorul cuprins intre km. 62+525 – km. 64+575, va fi inchisa pe cele doua benzi de mers aferente sensului Ploiesti – Brasov.

Pana la data de15 iulie, traficul rutier se va desfasura simultan, in ambele sensuri de circulatie pe partea stanga a drumului national, pe cele doua benzi existente, pe toata lungimea sectorului de drum mentionat mai sus.

De asemenea, breteaua de acces spre Ploiesti, de la km. 63+700 dreapta, va fi inchisa in aceasta perioada, intrarea in Ploiesti facandu-se pe la sensul giratoriu de la km 61+500 sau pe la intersectia la nivel situata la km 66+050 dreapta.

Si breteaua de legatura Targoviste – Ploiesti– Brasov, de la km. 63+850 dreapta, va fi inchisa, circulatia rutiera desfasurandu-se pe breteaua Targoviste – Bucuresti, cu intoarcere spre Brasov in sensul giratoriu situat pe DN 1 la km 61+500. Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea rutiera temporara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.