Aproape 7.000 de amenzi au fost aplicate de politisti, in noaptea de Inviere, soferilor care nu au respectat normele legale.

In ultimele 24 de ore, politistii din toata tara au aplicat 6.842 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.683.300 de lei si au confiscat bunuri in valoare de 42.109 de lei. In noaptea Invierii au fost constatate 1.427 abateri de la normele privind ordinea si linistea publica, 197 de abateri de la normele privind activitatile de comert si 14 de la normele privind paza bunurilor si persoanelor.

Au fost retinute 258 de permise de conducere si retrase 62 de cetificate de inmatriculare. In cursul zilei de sambata, politistii rutieri au depistat, pe A2, Autostrada Soarelui, la km 99, pe sensul de mers Bucuresti spre Constanta, un conducator auto care circula cu 242 de kilometri pe ora, scrie MEDIAFAX.

Soferul a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul de conducere pentru trei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.