Meteorologii au emis o avertizare de furtuni si grindina in prima zi de Paste. La inceputul saptamanii vremea va fi frumoasa si calda.

Duminica - avertizari ANM

Intre orele : 16:25 si 17:30
In zona : zona de deal si de munte a judetului Arges; vestul judetului Dambovita
Se vor semnala : descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce pot cumula izolat 25 l/mp, grindina de mici dimensiuni

Intre orele : 16.00 si 18.00
In zona : Nordul judetului Alba, in zona delimitata de localitatile Campeni – Rosia Montana – Abrud – Bucium – Zlatna – Intergalde – Livezile – Rimetea si limita de nord a judetului
Se vor semnala : ploi cu caracter de aversa ce pot depasi 30 l/mp, descarcari electrice, izolat grindina de mici dimensiuni

Intre orele : 15:10 si 16:30
In zona : zona de deal si de munte a judetelor Dambovita si Prahova
Se vor semnala : descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce pot cumula izolat 25 l/mp, grindina de mici dimensiuni

Luni

A doua zi de Paste ramane mai calda decat in mod normal in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia regiunilor estice, unde maximele vor fi mai apropiate de valorile normale.

Sunt asteptate maxime cuprinse in general intre 20 grade in sudul si in nordul litoralului si 29 grade in Banat. Instabilitatea atmosferica se manifesta in vest si in sud-vest, precum si in Carpatii Occidentali si Meridionali, unde norii se inmultesc temporar, mai ales in a doua parte a zilei, pe arii restranse, cand vor fi averse si descarcari electrice.

In Bucuresti vremea ramane mai calda decat in mod normal, cu maxime in jur de 26 grade.

Marti

Pentru marti, meteorologii au anuntat temperaturi putin mai mari decat in mod normal. Maximele termice se vor situa intre 20 grade Celsius pe litoral si cel mult 29 grade in Banat. Vremea va fi frumoasa in majoritatea regiunilor, cu cerul mai mult senin, exceptie facand vestul tarii, unde trecator se vor aduna nori si izolat existand posibilitatea de a ploua slab.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada si in Capitala, cu cerul mai mult senin si vant cel mult moderat. Spre dupa-amiaza, mercurul din termometre va ajunge pana la 26-27 grade Celsius.

Miercuri

Miercuri ne vom bucura de o vreme foarte frumoasa, cu cerul mai mult senin in toate regiunile. Vantul va fi mai alert in sud si la munte, iar maximele vor fi cuprinse intre 19 si 28 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.