Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta a aprobat un proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 330/2012 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013.

Prin aceasta hotarare a fost aprobata si taxa de promovare a statiunii Mamaia, taxa care trebuie achitata atat de agentii economici din statiune, cat si de proprietarii de apartamente de aici.

Conform spuselor primarului municipiului Constanta, Radu Mazare, aceasta taxa a venit ca o propunere a Asociatiei Patronale Mamaia. Edilul sef a mentionat ca estimeaza ca din colectarea ei se vor strange intre 600.000 si 700.000 de euro, potrivit ziuaconstanta.ro.

"Vor plati inclusiv detinatorii de apartamente din Mamaia, pentru un apartament este vorba de 100 lei noi pe an, adica 20 de euro, ceea ce nu-i o suma deloc semnificativa, pentru ca de promovarea care se va face din acesti bani vor beneficia toti, atat hotelierii, cat si cei cu restaurante, cu apartamente, chiar daca ei nu-si inchiriaza proprietatile”, a declarat seful administratiei publice locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.