Social 6 Mai 2013 11:32
 Un barbat a fost transportat la Spitalul de Arsi din Capitala dupa ce a fost ranit, sambata dimineata, in urma exploziei unei conducte de gaze pe strada Mamulari din sectorul 3, scrie MEDIAFAX.

Explozia s-a produs in jurul orei 9.40, cel mai probabil, din cauza unei fisuri la o conducta subterana, potrivit sursei citate.

La fata locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, dar si de la Distrigaz, care intervin pentru intreruperea alimentarii cu gaze in zona, pentru evitarea unei noi explozii.

"Nu exista flacara, insa sunt acumulari de gaze si se intervine pentru intreruperea gazelor si remedierea avariei", a mai spus Daniel Vasile.

Potrivit lui Vasile, conducta la care s-a produs explozia este una secundara, aflata in apropiere de Muzeul de Istorie a Evreilor din Romania, zona fiind izolata in prezent. La fata locului se afla trei autospeciale cu apa si spuma.

"La momentul preluarii de catre SMURD, barbatul era constient si in stare stabila. El a suferit arsuri de gradul I si II la fata si la antebrate", a declarat coordonatorului SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.