Metroul va circula la un interval de circa 10 de minute, intre orele 23.00 - 1.00, si la un interval de 20 de minute, intre orele 1.00 - 5.00, iar autobuzele RATB de pe liniile de noapte se vor succeda la intervale de 40 de minute, in noaptea de Inviere, in Capitala.

Pana luni, trenurile Metrorex vor circula la un interval de 8 - 10 minute, pe toate cele patru magistrale: Pantelimon - Dristor 2, Preciziei - Anghel Saligny, Berceni - Pipera si Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu.

In functie de numarul calatorilor inregistrati, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micsorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, in scopul satisfacerii in conditii optime a cererii de transport cu metroul in aceasta perioada, se arata intr-un comunicat al companiei.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va pune in circulatie, in noaptea de Inviere, 51 de autobuze care se vor succeda la intervale de 40 minute pe liniile de noapte si la 30 de minute pe linia expres 783.

Citeste si:
Teatrul Naţional din București își suspendă activitatea timp de 14...
Teatrul Naţional din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.